Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies.

Jaké osobní údaje požadujeme

Při nakládání s osobními údaji se zavazujeme řídit zákonem č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů a nařízením EU 2016/679


Prohlášení o ochraně osobních údajů.

Společnost CLR s.r.o., jako provozovatel internetového obchodu uandelicka.cz, prohlašuje, že veškeré osobní údaje jsou považovány za přísně důvěrné a je s nimi nakládáno v souladu se zákonem č. 101/2000Sb.,  nařízením EU 2016/679, a v souladu s Obchodními podmínkami společnosti CLR s.r.o.


Jaké údaje shromažďujeme?

Pro realizaci obchodní transakce od Vás potřebujeme znát jméno, příjmení (případně jméno firmy, IČ a kontaktní osobu), adresu (fakturační a případně dodací), telefonní a mailový kontakt. Žádné jiné informace nikdy nepožadujeme!

V připadě registrace v našem e-shopu, pak evidujeme Vaše obchodní transakce u nás.


K čemu údaje slouží?

Pro realizaci obchodní transakce a dodání zboží na Vámi určené místo s Vámi potřebujeme komunikovat a znát výše zmíněné údaje a tyto získáme při dokončení Vašeho nákupu v našem e-shopu a to buď trvalé, nebo dočasné. Jelikož jsou tyto Vaše osobní údaje získávány za účelem realizace obchodní transakce, není nutný Váš výslovný souhlas.


Jak můžete existenci těchto dat ovlivnit?

Pokud jste nakoupili jako neregistrovaný zákazník, nejsou po úspěšném vyřízení objednávky o Vás uchovávány žádné osobní údaje.


Pokud jse se zaregistrovali, po zalogování do eshopu uandelicka.cz můžete většinu údajů editovat či mazat ve svém uživatelském účtu. (Nelze z účetních důvodů editovat fakturační údaje a to zejména IČ a DIČ, pokud jste je uvedli.) 

V případě, že chcete Vaši registraci zcela zrušit, stačí odeslat e-mail na registrace@uandelicka.cz a v e-mailu uvést Vaše registrační jméno (e-mail). Veškeré Vámi poskytnuté osobní údaje budou bezodkladně odstraněny a Váš uživatelský účet odstraněn bez možnosti obnovení.